Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

Autowasstraat

Tank & Was Service Den Helder staat voor ruimte: wij hebben daardoor niet één maar twee state-of-the art autowasstraten: ze zijn gloednieuw en van het hoogste kwaliteitsniveau. Omdat het pand zo groot is hebben we een diep gekoesterde wens van ons, een voorwasprogramma, kunnen installeren. Dit is zowel gratis als verplicht en de reden is dat dit programma een win-win situatie is. Doordat u uw auto vooraf schoonspuit, blijft er nauwelijks zand achter. Dat is belangrijk, want fijne zandkorrels blijven regelmatig achter in autowasmachines wat tot lakschade kan leiden.

Laat daarnaast uw auto schijnen als nieuw dankzij Shinetecs Polish! Dit product zit ons meest uitgebreide wasprogramma en doet meer dan alleen uw auto shinen. Het heeft ook een optimale was- en beschermingslaag als resultaat. Bovendien worden met een speciale wielenreiniger ook uw velgen schoongemaakt! Uiteraard wordt als slotakkoord uw auto vakkundig droog geblazen.

U kunt in onze twee autowasstraten uw auto wassen voor een bedrag van slechts 7,50 euro tot maar 13,50 euro. Dit is inclusief het gratis voorwasprogamma. Ook gebruik van het stofzuigerplaza is bij de prijs inbegrepen.

Laat uw auto schijnen als nieuw dankzij Shinetech!

De autowasstraat is nadrukkelijk niet geschikt voor imperialen, andere typen campers, caravans en bestelbussen met ladders of andere hulpmiddelen op het dak.