Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

Stofzuigerplaza

Een meer inspirerende omgeving om uw auto van binnen te reinigen zult u niet snel vinden. Het stofzuigerplaza van Tank & Was Service Den Helder was voorheen een autoshowroom. Dat betekent dat u de ruimte hebt om uw auto schoon te maken met veel lichtinval door de grote ramen. En meer dan dat: deze plek heeft zich snel ontwikkeld tot een ontmoetingsplek voor mensen die door de coronacrisis anders thuis moeten zitten. In de stofzuigerplaza kunt u veilig en kosteloos uw auto spic en span maken, terwijl u op meer dan anderhalve meter afstand met een kennis praat en eventueel met hem of haar aan de grote houten tafel in de kantine bijpraat. Die houten tafel is ruim drie meter en dagelijks het middelpunt van koppen koffie met wat lekkers uit de tankshop.

Technisch onderscheidend

De stofzuigerplaza is echter niet alleen een prettige omgeving om aandacht aan uw auto te geven, ook in technisch opzicht steekt hij er bovenuit. Er zijn stofzuigerslangen aan weerszijden van de auto, zodat u het interieur van uw voertuig van beide kanten optimaal kunt schoonmaken. Tevens kent elke parkeerplek in de plaza een luchtspuit, zodat u ook plekken kunt droog spuiten, zoals boven de kentekenplaat, waar de autowasmachine lastig bij kan. Voor een klein bedrag kunt u verder in onze tankshop een speciale doek kopen om uw wagen droog te poetsen. Dit doek kunt u na ons bezoek bij ons afgeven, wij reinigen dit kosteloos voor u voor uw volgende bezoek aan Tank & Was Service Den Helder.

Mattenborstelmachine

Ook beschikken wij in de stofzuigerplaza over een speciale mattenborstelmachine die u ook voor enkele euro’s van al uw graspollen en ander hardnekkig vuil op uw matten afhelpt. Tenslotte kunt u in ons plaza niet alleen uw auto reinigen en poetsen, maar ook tegen een klein meerbedrag uw boot, camper of caravan.

In de stofzuigerplaza kunt u veilig en kosteloos uw auto spic en span maken.
Een meer inspirerende omgeving om uw auto schoon te maken zult u niet snel vinden!