Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

13mei, 20 13 mei 2020
  • By warner

Ze heeft net een nieuwe auto, dus kwam de actie die Tank & Was Service Den Helder opstartte haar goed uit. ,,Gratis je auto meerdere keren laten wassen, wie wil dat nu niet?”, reageerde Antonie Cohen. ,,Dankzij het unieke Shinetech-programma blijft mijn auto er bovendien als nieuw uitzien. Dit product biedt de optimale was- en beschermingslaag. Deze autowasstraat onderscheidt zich verder doordat de auto gratis wordt voorgewassen. Zo wordt zand verwijderd voordat de auto de wasstraat in gaat en dat voorkomt mogelijke krasschade.”

De inwoonster van Den Helder reageerde op de Like & Deel-actie die het bedrijf uit de Baljuwstraat 139 op de gloednieuwe Facebook-pagina hield. Naast een waspas ter waarde van 55 euro hield ze aan de actie, die vele honderden hartverwarmende reacties kreeg op het social media-platform, ook een lekkere appeltaart over. De onderneming deed de actie niet alleen om de autowasstraat en de Facebookpagina in de picture te zetten, maar ook om de eveneens gloednieuwe website onder de aandacht te brengen. Die website, www.tankenwas.nl die gebouwd, geschreven en vormgegeven is door reclamebureau Moderne Meesters, staat sinds vorige week live.

…Een trotse Antonie Cohen (tweede van rechts) toont de prijzen met haar moeder Ans. Bianca Groet (geheel rechts) en Ingrid Bezem (tweede van links) hebben even daarvoor de prijzen overhandigd…

Tank & Was Service Den Helder onderscheidt zich op meerdere punten. Naast de hoogwaardige autowasservice zelf is het fijn dat er twee wasstraten zijn, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Verder is er een aparte wasbox voor de motor, bromfiets, scooter en fiets. In deze box is een demontabel fietsrek zodat je altijd voldoende ruimte hebt. Ruimte heb je nog meer in het grootse stofzuigerplaza. Niet alleen heb je aan weerszijden van je voertuig een stofzuiger staan, ook kun je met een luchtspuit vergeten plekjes droog maken en is er een mattenborstelmachine om ook het hardnekkigste vuil van je automatten te halen.

Een dog wash op lauwwarme temperatuur, met shampoo tegen vlooien en teken en met een sanitaire ruimte om je op te frissen kleuren het pand verder in. Verder kun je zelfs je vieste kleren wassen in de twee wastrommels. En de droger draait op gas en is daarmee ultramodern: je kleren zijn in een half uurtje droog. Tenslotte is er een tankshop en een kantine voor een gezellig gesprek.