Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

20mei, 21 20 mei 2021
  • By warner

U kent ze wel: die klassieke westerns waarin de klok bijna op ‘noon’ slaat… Barre tijden van weleer waarin elke seconde telt,  tijden ook waarin transport met de uitvinding van de auto naar een nieuw niveau ging. In Nederland staan wij na een bar jaar ook voor een nieuwe tijd, maar Groet Auto wil de slechte periode per se uitluiden met een positieve noot. Zodat jij stoer als een cowboy in je gloednieuwe bolide kan cruisen tegen een zeer betaalbaar tarief!

Want private lease voor 199 euro…waar vind je dat? Het betreft hier de gloednieuwe Opel Corsa 1.2i edition die bovendien qua uitrusting met onder meer cruise control en airco het gemak van de moderne mens dient. Voor wie toch nog graag met een (cowboy)hoed op stap gaat: die neem je af voor de Peugeot E-208 en de Peugeot E-2008. De E-208 is het paradepaardje op autogebied: dit voertuig heeft de prijs ‘Auto van het Jaar 2020’ gewonnen! Dit Peugeot-uithangbord heeft private lease slechts een vanafprijs van 299 euro per maand, waarbij je bij het rijden een vrijheidsgevoel pur sang krijgt door de airco en climate control, Apple CarPlay, bluetooth en wat al niet meer. De Peugot E- 2008 voegt daar onder meer lichtmetalen velgen aan toe. ,,De vanafprijs private lease is 349 euro per maand”, stelt Arjan Groet namens het familiebedrijf. ,,Een prijs die voor de Noordkop ongekend scherp is.”

En Groet Auto stopt hier niet, maar gaat in volle galop door om de klant de boodschap mee te geven dat dit de auto’s zijn die het vrijheidsgevoel van het rijden combineren met luxe tegen de juiste prijs. Zo kun je beide Peugeots kopen duizenden euro’s voordeel (de 208 voor 27.950 euro in plaats van 31.930 euro en de 2009 voor 32.950 euro in plaats van 36.950 euro). ,,Daarnaast kopen we je bestaande  auto en storten we het geld op je rekening!”, verklaart Groet.

De tijd tikt echter wel onverbiddelijk door, want het assortiment is beperkt. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de Opel Crossland 1.2i edition die private lease vanaf 249 euro kost. Of de blitse Opel Astra Sports Tourer die maar 26.950 euro kost, in metallic kleur en rijklaar, maar waarvan er wel slechts acht modellen in voorraad zijn.

Zondag 30 mei is de deadline, op die dag is Groet Auto als ware het de song The Final Countdown open van 10.00 tot 17.00 uur. Daarna breekt een nieuwe zakelijke post-corona tijd aan. Geen barre tijden meer, maar ook geen ruimte voor paarden in galop of andere stuntacties. Profiteer kortom voordat de klok ‘twaalf uur’ slaat! Voor de Peugeot-modellen kun je terecht in de vestigingen in Schagen en Den Helder (Kievitstraat 18), voor de Opel-modellen alleen in Schagen (Witte Paal 329).