Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

26feb, 21 26 februari 2021
  • By warner

In het zuiden zeggen ze ‘houdoe’, in de Noordkop gewoon ‘hallo’ maar bij Groet Auto is het eerste en laatste woord ‘koekoek’. Niet alleen om op speelse wijze ‘goedemorgen’ te zeggen, maar vooral ook om de koopjes eigen te maken die het familiebedrijf als uithangbord etaleert: dat is niet alleen ‘koekoek’ in de zin van kip ik heb je, maar bij Groet lijken ze ook een beetje koekoek geworden. Want het prijsvoordeel dat wordt gegeven op de twee blikvangers, de Opel Corsa Blitz Edition en de Opel Crossland Blitz Edition, kan oplopen tot maar liefst 5324 euro. Of zelfs nog hoger als bij de aankoop bij de Opel-dealer de inruil van de oude auto wordt betrokken. Zou Groet Auto zich hebben aangesloten bij de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster?

Nee, het gaat niet zover dat je vanaf 3 maart in het filiaal van Groet Auto aan De Witte Paal 329 in Schagen te woord wordt gestaan door autodeskundigen met een vergiet op het hoofd. ,,Wij zijn gewoon erg blij dat er licht aan het einde van de tunnel komt”, vertelt gezicht van de zaak Arjan Groet. ,,Dat we weer mensen in de showroom mogen ontvangen en vooral ook dat we meer mogen ondernemen.”

Dat Groet Auto daarbij wat meer durf aan de dag legt dan wat ‘normaal’ oogt, geeft juist de ondernemerskracht weer: dit familiebedrijf weet als kleinschalige Opel-, Peugeot- en Hyundai-dealer steeds weer op geheel eigen wijze ‘de grote jongens’ partij te bieden.

Deze prille voorjaarsactie is daar weer een voorbeeld van. Wie hunkert er niet nu om er weer lekker op uit te trekken, alle coronaellende achter te laten en dat verleden uit te wissen door jezelf en je auto te vernieuwen? Dat biedt Groet Auto, waarbij de twee actiemodellen ook nog eens veel comfort bieden. De Corsa Blitz Edition van lichtmetalen velgen tot lederen stuurwiel en van navigatie tot climate control, cruise control en wat al niet meer. Zijn grotere broer beschikt daarnaast nog over aantrekkelijke extra’s als een regen- en parkeersensor.

Als familiebedrijf denkt Groet Auto bovendien mee voor wie in coronatijd een financiële veer heeft gelaten. Financieringsopties voor de 5-deurs hatchback beginnen al bij 99 euro per maand, bij de cross-over bij slechts 149 euro maandelijks. Wel geldt het credo op = op daar er maar een beperkt aantal modellen zijn. Voor wie geïnteresseerd is kan per mail of telefoon een afspraak maken. Zie daarvoor de advertentie hieronder.