Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

14jun, 21 14 juni 2021
  • By warner

De bal is rond maar toch heb je in het voetbal van die bepaalde zekerheden. Spelers in het veld waar je altijd de bal kwijt kan, omdat ze er altijd wat goeds mee doen. Groet Auto staat ook altijd voor de perfecte assist: tijdens het EK voetbal ben je verzekerd van meerdere intikkertjes!

Groet Auto staat voor een recht-door-zee qua mentaliteit hetgeen in de praktijk betekent dat in samenspraak met de klant altijd een aansprekend een-tweetje recht op het doel af wordt gemaakt. Waarbij de acties voor de Peugeot E-208 en de Peugeot E-2008 zo mooi zijn dat je als klant met een simpele beweging het net doet bollen. Dat houdt in: een krabbel zetten om daarna, wanneer je met een simpele voetbeweging op het gaspedaal de auto in beweging hebt gezet, figuurlijk gesproken door alle bewonderaars om een handtekening gevraagd wordt.  De E-208 is namelijk voor winnaars: dit voertuig heeft de prijs ‘Auto van het Jaar 2020’ gewonnen! Dit Peugeot-uithangbord heeft private lease slechts een vanafprijs van 289 euro per maand, waarbij je bij het rijden een vrijheidsgevoel pur sang krijgt door de airco en climate control, Apple CarPlay, bluetooth en wat al niet meer. De Peugeot E- 2008 is met zijn stoere uitstraling en hoge instap de grotere broer van de 208. ,,De vanafprijs private lease van deze auto is 339 euro per maand”, stelt Arjan Groet namens het familiebedrijf. ,,Een prijs die voor de Noordkop ongekend scherp is: wij gaan in dit opzicht voor de topscoorderstitel!”

Voor de Peugeot-modellen kun je terecht in de vestigingen Schagen en Den Helder (Kievitstraat 18). Groet Auto heeft ook mooie Opel-acties in de Schager vestiging (Witte Paal 329). Daarnaast is Groet Auto in Den Helder ook Hyundai-dealer en heeft het daar tevens scherpe private lease-aanbiedingen op de nieuwe Hyundai Kona en spiksplinternieuwe Tucson.