Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

10sep, 20 10 september 2020
  • By warner

De reden dat het lied Dream On van Aerosmith een klassieker is, komt omdat de melodie zo ingetogen is en tegelijkertijd op onnavolgbare wijze zo krachtig. Met als klap op de vuurpijl het wél luide slotakkoord dat elke keer weer vitamines voor de geest zijn. Dat zijn ook de bedrijfswagens van ons zusterbedrijf Groet Auto. Prachtig maar toch ingetogen, want de functionaliteit staat voorop. Met een zachtjes nauwelijks hoorbare motor als je de showroom uitrijdt, maar eenmaal in de avonduren op de snelweg heb je de mogelijkheid ouderwets het gaspedaal in te drukken en de werkelijke kracht van de motor te ervaren. ,,Als Noordkop-bedrijf staan wij er ook zo in: Wij slaan ons niet op de borst, maar hebben wel topproducten voor scherpe prijzen staan”, vertelt Arjan Groet namens het familiebedrijf. ,,Zeker tijdens onze grootse bedrijfswagenshow van zaterdag 12 tot en met zaterdag 26 september!”

…Arjan Groet…

De advertentie in deze krant geeft een beeld van het veelzijdige aanbod. Qua design en qua laadruimte welteverstaan, want de bedrijfswagens hebben volgens Arjan Groet twee gemene delers: De cabine is vol comfort en ook met de nieuwste technische snufjes ingericht en daarnaast is elk model toegerust voor zware ladingen dankzij een sterke motor en zeer hoogwaardige assen. Ook qua prijs is er een gemene deler, want afgezien van de elektrische uitvoeringen staat elke bedrijfsauto gedurende de twee weken lange bedrijfswagenshow met 25 procent korting (!) in de etalage. ,,Wij begrijpen niettemin dat het totaalbedrag toch nog fors kan zijn, zeker in coronatijd”, verklaart Arjan Groet. ,,Daarom komen wij ondernemers tegemoet met een hele interessante en vooral ook gunstige financiële regeling: De klant mag gebruik maken van financial lease. Dit houdt in dat hij of zij het hele bedrag tegen 0% rente over 60 maanden mag afbetalen. Oftewel 5 jaar lang 0% financial lease!” Voor de duidelijkheid: er is hier sprake van ‘en-en’ en niet ‘of-of’: ondernemers krijgen een kwart korting op de aanschafprijs én kunnen gebruik maken van de voordelige lease-aanbieding.

Dat laatste zal voor menig ondernemer Dream On veranderen in Dream Now. Zij kunnen van 12 tot en met 26 september voor een prijsvoordelige luxe bedrijfsauto-aankoop zowel terecht in de vestiging van Groet Auto in Schagen (De Witte Paal 329) als in Den Helder (Kievitstraat 18).  Voor meer informatie:  mail naar info@groetauto.nl, surf naar www.groetauto.nl of bel naar 0223-630000 (Den Helder) of 0224-215844 (Schagen).

Tenslotte: los van de ‘ondernemersautoshow’ staat ook nog onderstaande klasbak staat in de etalage:

Laat u zich door ons informeren en inspireren!