Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

28mei, 20 28 mei 2020
  • By warner

Ons zusterbedrijf Groet Auto luidt de officiële zomer, die op 1 juni begint, met een knalweekend in! Het familiebedrijf wil bij de autominnende Noordkopper de zon in huis brengen en daarmee het donkere ‘coronavoorjaar’ verdringen. Dat houdt in met een prachtige nieuwe auto aankomen op het terras bij vrienden, zakenrelaties of gewoon familieleden die je al  tweeënhalve maand niet hebt kunnen zien.  Dat is nog eens een binnenkomer in de buitenlucht die er mag zijn!

En meer dan dat: nu Nederlanders grotendeels waarschijnlijk gedwongen zijn om in eigen land op vakantie te gaan, is het ook een prettig gevoel dat vakantiegeld te besteden aan iets wat tastbaars is. Waar je dagelijks met een glimlach tegenaan kijkt, een vorm van bezit dat jij en jouw partner elke dag weer blij maakt. Zonder de onzekerheid te hebben of die geboekte vakantie wel of niet doorgaat en of je dat geld wel terugkrijgt. Sterker nog, wie op 29 en 30 mei en 1 juni (Tweede Pinksterdag) de Groet-vestigingen in de Kop van Noord-Holland aan De Witte Paal 329 in Schagen en de Kievitstraat 18 in Den Helder bezoekt houdt gebudgetteerd geld in de zak.

Profiteer van vele duizenden euro’s voordeel!

Arjan Groet, mede-eigenaar van het familiebedrijf, legt het kort en bondig uit. ,,De kortingen lopen op tot wel zevenduizend euro! Dus voor wie van plan binnen afzienbare tijd zijn auto in te ruilen voor een nieuwe is dit denken wij een uitgelezen kans. Grote kans dat je ten opzichte van de uitgave die je toch had willen doen geld uitspaart.”

Groet Auto is Peugeot-, Opel- en Hyundai-dealer in de regio’s Den Helder en Schagen. Deze merken staan tijdens de driedaagse Pinksteractie dan ook centraal.  Waarbij niet alleen scherpe en dus voor de klant zeer voordelige inruilregelingen gelden, maar de familieonderneming ook mensen tegemoet komt die nu net even niet het benodigde bedrag op de rekening hebben staan. ,,Zij kunnen profiteren van een lagerentelening”, legt Arjan Groet uit. ,,Bovendien hanteren wij ook op 29 en 30 mei en 1 juni een extra gunstige private lease regelingen.”

Veel modellen in de picture!

Daarbij geldt keuze te over, want van de drie merken worden maar liefst twaalf modellen in de picture gezet. ,,Dat zijn stuk voor stuk gewilde uitvoeringen, zo weten we uit landelijke verkoopcijfers”, verklaart Groet. Wie deze modellen vooraf wil zien en ‘voelen’: ze staan uitgebeeld op een spreadpagina elders in deze krant met de vermelding van prijzen en andere specificaties. Daarnaast kunnen belangstellenden uiteraard volop inspiratie opdoen via de link www.groetauto.nl/acties/mega-voorraad-show/, het bedrijf mailen via info@groetauto.nl of bellen naar 0223-630000 (Den Helder) of 0224-215844 (Schagen).

Voor vragen over Peugeot-modellen kunnen geïnteresseerden bij beide vestigingen terecht, voor Opel-vragen in Schagen en voor Hyundai-onderwerpen in Den Helder. Arjan Groet: ,,Wie tijdens de actiedagen ons wil bezoeken verzoeken wij ook hiermee rekening te houden: De Opel-actiemodellen staan in Schagen en de Hyundai-voertuigen in Den Helder. Wie belangstelling heeft voor een Peugeot kan op beide vestigingen terecht.”