Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

30mei, 21 30 mei 2021
  • By warner

DEN HELDER- Stoer de zomer in met een hypermoderne auto en tegen toch een betaalbare prijs… Een illusie? Niet bij ons zusterbedrijf Groet Auto! De Hyundai-dealer van de regio Den Helder pakt in zijn vestiging aan de Kievitstraat 18 uit door twee topmodellen in de spreekwoordelijke etalage te zetten: de Hyundai Tucson en de Hyundai Kona Hybride Facelift.

De Tucson is in alle opzichten een revolutionaire auto: niet alleen vanwege zijn flamboyante design, slimme technologieën en uitgebreide veiligheidsuitrusting, maar ook door zijn zeer rijke standaarduitrusting en enorm scherpe prijzen. De nieuwe Tucson is er al vanaf € 34.995. Voor dat scherpe bedrag krijg je de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 48V in i-Motion-uitvoering. Oftewel: je rijdt in een luxe SUV met onder meer 17-inch lichtmetalen velgen, Digitale Radio (DAB+), een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel, een achteruitrijcamera en een trekgewicht van 1600 kilogram. Deze blikvanger is leverbaar in een benzinevariant, een hybride variant en een Plug-in Hybride.

De gefacelifte KONA (benzine en hybride) oogt krachtiger dan zijn voorganger dankzij onder meer de op een haaienneus geïnspireerde neus. Dat zorgt ervoor dat het model een slanker uiterlijk heeft gekregen. De nieuw ontworpen dagrijverlichting geeft de KONA bovendien een hightech en verfijnde uitstraling. De stoere bumper en beschermplaat aan de voorzijde dragen bij aan het indrukwekkende uiterlijk.

De Hyundai Kona 1.0 T-GDI 48V in de comfort uitvoering is al leverbaar vanaf €25.835,-. Deze uitvoering omvat al 16 inch lichtmetalen velgen, 8-inch multimediascherm en een achteruitrijcamera. De auto is leverbaar in een benzine, hybride en elektrische variant. De hybride variant is al leverbaar vanaf €28.675,-. Zowel de Tucson als de Kona is beschikbaar via private lease tegen scherpe tarieven. Daarbij koopt Groet Auto bovendien de oude auto in en stort het geld op de bankrekening van de klant. Meer informatie onder meer op deze zondag, want op 30 mei is er een extra openstelling: de Helderse vestiging tussen 10.00 en 17.00 uur geopend.