Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

27jun, 20 27 juni 2020
  • By warner

Tank & Was Service Den Helder komt met opmerkelijke zomeracties. De Helderse autowasstraat aan de Baljuwstraat 139 heeft voor de mooie maanden een heuse Happy Hour in het leven geroepen: tussen 08.00 en 09.00 uur kunnen autobezitters hun voertuig met korting wassen. Daarnaast introduceert het bedrijf van Jan Groet een Lady’s Day: elke dinsdag krijgen dames prijsvoordeel en een verrassing cadeau wanneer ze hun auto bij Tank & Was Service Den Helder wassen.

Het blijft echter niet alleen bij de auto die met voordeel gewassen kan worden. Maandag wordt omgedoopt tot wasdag bij het familiebedrijf: Nieuwediepers en andere inwoners uit de regio kunnen dan met 25 procent korting hun kleding wassen en drogen. En op woensdag, de zogeheten Doggy’s Day, krijgen hondeneigenaren 25 procent korting op de wasbeurt van hun trouwe viervoeter (zie voor meer informatie over alle acties de advertentie elders in deze krant).
Om dit alles in perspectief te plaatsen: je kunt bij Tank & Was Service Den Helder meer dan alleen je auto wassen. Er staan twee wastrommels, één die achttien kilo was kan herbergen en één die tien kilo aankan. Beide zijn erop toegerust de vuilste was te reinigen. Daarnaast staat een droger die op gas wordt aangedreven. ,,Hypermodern”, aldus Jan Groet. ,,Je was is binnen een half uur droog.”
Wat betreft de dogwash: hondenliefhebbers kunnen hun dier daar wassen op lauwwarme temperatuur en speciale dierenshampoo, tegen teken en vlooien, die in de wasruimte zelf beschikbaar is. Aangrenzend is een sanitaire ruimte waar de mensen zich na de wasbeurt van hun hond kunnen opfrissen.

….Tank & Was Service Den Helder biedt niet alleen kwaliteit maar ook beleving: met inachtneming van de anderhalve meter is het ook dagelijks gezellig in de Helderse autowasstraat..
Breed assortiment

Verder beschikt Tank & Was Service Den Helder over een aparte wasbox voor voertuigen op twee wielen, zoals fietsen, scooters, motoren, brommers en bromfietsen. Hier staat ook, om het reinigen te vergemakkelijken, een demontabel fietsrek. Verder is er een ruim opgezet stofzuigerplaza, met een luchtspuit naast de stofzuiger om de auto te drogen op moeilijk bereikbare plekken. Een mattenborstelmachine zorgt er verder voor dat zelfs het moeilijkst verwijderbare vuil toch uit de auto gaat.
Maar de basis is en blijft de autowasstraat zelf. Er zijn twee ‘straten’ waardoor de wachttijd beperkt is of er simpelweg niet is. Het verplichte gratis voorwassen maakt dat het zand al van de auto wordt gespoeld voordat de borstels hun werk doen. ,,Dat is ook in het belang van de automobilist, want het voorkomt lakschade”, legt Jan Groet uit. De autowasstraat telt vier programma’s, het duurste verrijkt de auto met een speciale was- en beschermingslaag. Bovendien worden met een speciale wielenreiniger ook de velgen schoongemaakt.

Ontmoetingscentrum

Tijdens het wachten kun je in de kantine een kop koffie drinken, eventueel met wat lekkers uit de tankshop. ,,Meer zijn dan alleen een wasservice, dat is onze visie”, vertelt Groet. ,,Wij zijn ook een ontmoetingscentrum, waar mensen onder het genot van een bakkie met elkaar kunnen bijpraten.”