Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

06mei, 21 6 mei 2021
  • By warner

De reden dat het lied Dream On van Aerosmith een klassieker is, komt omdat de melodie zo ingetogen is en tegelijkertijd op onnavolgbare wijze zo krachtig. Met als klap op de vuurpijl het wél luide slotakkoord dat elke keer weer vitamines voor de geest zijn. Dat zijn ook de nieuwste bedrijfswagens van Groet Auto. Met als blikvangers de Peugeot Partner, Peugeot Expert en Peugeot Boxer. Daarvoor geldt nu 25 procent korting bij aankoop van één van deze modellen of vier halen is drie betalen! Daarnaast heeft het familiebedrijf ook de nieuwe e-Expert en e-Boxer in huis die aan te schaffen zijn met subsidie tot vijfduizend euro of te leasen zijn tegen het aantrekkelijke percentage van 3,9 procent.

Stuk voor stuk prachtige, ingetogen uitvoeringen. Met een zachtjes nauwelijks hoorbare motor als je de showroom uitrijdt of zelfs geheel stil als je kiest voor de elektrische variant. Echter, eenmaal in de avonduren op de snelweg heb je de mogelijkheid ouderwets het gaspedaal in te drukken en de werkelijke kracht van de motor te ervaren. ,,Als Noordkop-bedrijf staan wij er ook zo in: wij slaan ons niet op de borst, maar hebben wel topproducten voor scherpe prijzen staan”, vertelt Arjan Groet namens het familiebedrijf. ,,Waarbij we tijdens deze bedrijfswagenshow nog net wat verder gaan dan tijdens de laatste editie vorig jaar!”

Nul procent rente

De advertentie in deze krant geeft een beeld van de topmodellen en de superscherpe prijzen. Dat geldt ook voor de financial leasetarieven. Die liggen afhankelijk van het model onder de tweehonderd en sowieso onder de driehonderd euro. ,,De reden is dat er nul procent rente wordt geheven!”, vertelt Arjan Groet. ,,En dat voor een periode van maximaal zestig maanden waarna je eigenaar van de Peugeot bedrijfswagen bent.”

Ondernemers kunnen bij afname van meerdere bedrijfswagens kiezen voor ‘de combi’ wat inhoudt enkele voertuigen kopen met kwart percentage korting op de aanschafprijs én enkele leasen en daarbij gebruik maken van de voordelige lease-aanbieding.

Dat laatste zal voor menig ondernemer Dream On veranderen in Dream Now. Zij kunnen voor een prijsvoordelige luxe bedrijfsauto-aankoop zowel terecht in de vestiging van Groet Auto in Schagen (De Witte Paal 329) als in Den Helder (Kievitstraat 18).  Voor meer informatie:  mail naar arjan@groetauto.nl, surf naar www.groetauto.nl of bel naar 0223-630000 (Den Helder) of 0224-215844 (Schagen).