Baljuwstraat 139, Den Helder0223 – 660 099

24dec, 20 24 december 2020
  • By warner

NOORDKOP- De showrooms van ons zusterbedrijf Groet Auto zijn in verband met de coronamaatregelen gesloten, maar je kunt bij het familiebedrijf in de komende weken niettemin auto’s kopen. Sterker nog, de Peugeot- en Opel-dealer in Schagen en de Peugeot-, Opel- en Hyundai-dealer in Den Helder pakt tot en met 19 januari uit met de Grote Online Lockdown Show.  Hierbij ontvang je tot wel € 2.000,- voor de auto die ingeruild wordt of tot wel € 2.000,- extra inruilbonus bovenop de taxatiewaarde. ,,Daarnaast worden er hoge lockdown-kortingen op een nieuwe Peugeot, Opel of Hyundai gegeven”, vertelt gezicht van de zaak Arjan Groet. ,,Belangstellenden kunnen bij ons online vragen naar de voorwaarden. Bezichtigingen aan huis en proefritten zijn mogelijk.”

…Juist deze coronatijd biedt de kans aan bedrijven om zich te onderscheiden. Bij Groet Auto luisteren de verkoopadviseurs ook telefonisch en online nauwgezet naar hun klanten en begeleiden ze hen stap voor stap naar hun droomauto. Op de foto links Jeroen Visser en rechts Arjan Groet…

Vanwege de lockdown kan het informatie opvragen niet fysiek gebeuren op de vestigingen Witte Paal 329 in Schagen of de Kievitstraat 18 in Den Helder. Wel zijn de verkoopadviseurs telefonisch bereikbaar via 0223-630000 (vestiging Den Helder) of 0224-215844 (vestiging Schagen). Ook zijn ze online bereikbaar via sylvain@groetauto.nl (verkoop Peugeot Den Helder), jan@groetauto.nl (verkoop Hyundai Den Helder), arjan@groetauto.nl (verkoop Peugeot Schagen) en jeroen@groetauto.nl (verkoop Opel). Verder is de volledige voorraad nieuwe en gebruikte auto’s te zien via www.groetauto.nl.

Overigens zijn de werkplaatsen van Groet Auto de komende weken gewoon open, zowel voor gemaakte werkplaatsafspraken als te plannen afspraken. Datzelfde geldt voor de autowasstraat van de familie Groet aan de Baljuwstraat 139 in Den Helder.